Verzenden en Retourneren

Verzenden en Retourneren

Verzenden: We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen. Alle bestellingen worden zorgvuldig verwerkt en verzonden vanuit verschillende magazijnen. Hieronder vind je alle informatie met betrekking tot verzending:

 1. Verzendlocaties: We verzenden momenteel naar adressen binnen Nederland en België. Houd er rekening mee dat we momenteel niet naar adressen buiten dit gebied verzenden.

 2. Verzendmethoden en levertijden: We bieden verschillende verzendmethoden aan, afhankelijk van je locatie en de gekozen producten. Houd er rekening mee dat de levertijden kunnen variëren als gevolg van externe factoren, zoals feestdagen, koeriersdiensten en onverwachte gebeurtenissen.

 3. Verzendkosten: De verzendkosten worden berekend op basis van het totale gewicht van je bestelling en je gekozen verzendadres. Tijdens het afrekenen worden de verzendkosten duidelijk weergegeven, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 4. Volgen van je bestelling: Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een trackingnummer waarmee je de voortgang van je pakket kunt volgen. Zo kun je altijd zien waar je bestelling zich bevindt. 

  Retourneren: We hopen dat je tevreden zult zijn met je aankoop, maar als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent, bieden we een soepel retourbeleid aan. Hier zijn enkele belangrijke punten over retourneren:

  1. Retourvoorwaarden:
  • Producten kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst worden geretourneerd.
  • Om voor een volledige vergoeding in aanmerking te komen dienen de geretourneerde producten ongebruikt, onbeschadigd en in hun oorspronkelijke verpakking te zijn.
  • [Specifieke producten, zoals gepersonaliseerde items, kunnen uitgesloten zijn van retourneren.]
  1. Retourproces: Om een retourzending aan te vragen, neem je contact op met onze klantenservice. Zorg ervoor dat je het bestelnummer en de reden voor de retourzending vermeldt. Ons team zal je vervolgens begeleiden bij het retourproces.

  2. Terugbetaling: Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen, gecontroleerd en alles is correct, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Het te crediteren bedrag wordt per individueel geval bepaald.

Kwaliteit van afwerking van kinderauto's, kindermotoren, quads, skelters: door het productieproces kunnen er enige vegen, schaven, puntjes, krasjes of kleine deukjes zichtbaar zijn op het speelgoed. Onderdelen zijn soms niet 100% naad op naad afgewerkt. Dat is helaas gebruikelijk en geldt voor alle modellen ongeacht waar u deze aanschaft. Vooral zwart is een kleur waar meer op te zien is.
 • Let op: De retourkosten zijn voor rekening van de consument.

Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact op met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen!

 

 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.