Ontdek Dubbel Plezier met BabySteps' Unieke Dubbele Babyschommel!

Ontdek Dubbel Plezier met BabySteps' Unieke Dubbele Babyschommel!

, door Nico Cydzik

Ontdek Dubbel Plezier met BabySteps' Unieke Dubbele Babyschommel!

Bent u op zoek naar een betoverende en praktische oplossing voor het vermaken van uw tweeling of kinderen met een klein leeftijdsverschil? BabySteps presenteert met trots de Unieke Dubbele Babyschommel - een meesterwerk van fijne details, heldere kleuren en een originele uitstraling die zeker de aandacht zal trekken.

Dubbel Zoveel Fun in Één Schommel

Deze speciaal ontworpen babyschommel biedt de mogelijkheid voor twee kinderen om tegelijkertijd te genieten van speelse momenten. Het betekent dubbel zoveel plezier voor uw kleintjes! De schommel is niet alleen functioneel, maar ook prachtig afgewerkt met oog voor elk detail, waardoor het een aanwinst is voor elke speelruimte.

Veiligheid voorop

BabySteps begrijpt het belang van veiligheid. Daarom is de Unieke Dubbele Babyschommel voorzien van veiligheidsgordels om ervoor te zorgen dat uw kinderen veilig en stevig vastzitten tijdens het schommelen. Let op: gebruik de schommel altijd onder toezicht van een volwassene.

Materialen van Topkwaliteit

De schommel is vervaardigd uit duurzaam hout, katoenen touwen en gewatteerde fluwelen stof, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring voor uw kleintjes. Met een maximale belasting van 30 kg is de schommel geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden oud.

Specificaties

 • Afmetingen zitting binnen: 73x28x35 cm
 • Voorgestelde haakafstand: 80 - 85 cm
 • Lengte touw: 2,5m

Eenvoudige Montage

De set wordt geleverd met 2 karabijnhaken met plastic ringen om de montage te vergemakkelijken en metaal-op-metaal wrijving te voorkomen. Let op: de schommelhaken zijn niet inbegrepen en kunnen worden aangeschaft in elke bouwmarkt.Conclusie van deze mooie Duo Babyschommel

Kortom, BabySteps' Unieke Dubbele Babyschommel is de perfecte aanvulling op uw kinderlijke avonturen. Creëer herinneringen van dubbel plezier met deze prachtig ontworpen schommel die niet alleen voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook een lust voor het oog is. Bestel de Unieke Dubbele Babyschommel vandaag nog en geef uw kleintjes de ultieme schommelervaring!


Blog posts

 • Ontdek Dubbel Plezier met BabySteps' Unieke Dubbele Babyschommel!

  , door Nico Cydzik Ontdek Dubbel Plezier met BabySteps' Unieke Dubbele Babyschommel!

  Lees meer 

 • Een Metalen Slee met Zitje Kopen?

  , door Nico Cydzik Een Metalen Slee met Zitje Kopen?

  Lees meer 

 • Ontdek de Prachtige Voordelen van Onze Kinder Gehoorbescherming

  , door Nico Cydzik Ontdek de Prachtige Voordelen van Onze Kinder Gehoorbescherming

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.